Friday, 4 May 2012

34# 1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia



Assalamualaikum
Peace upon to you






jom terjah blog sini


mari kita join blog cik misi nadia

kata beliau hadiahnya awesome

mesti seronok kalau menangkan ? kan ? kan ? ^_^

jadi seperti contest-contest atau give away yang lain, mesti ada syarat-syarat penyertaan


syarat-syarat : 

1. Buat satu entry bertajuk '1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia' kat blog manis korang.
2. Copy 'banner' cik misi yang tomey tuh then paste kat entry korang.
3. Kat entry korang tuh, beri 2 komen positif or negatif mengenai kerjaya seorang nurse/misi 
( tulis ikut kate hati, jujur! )
4. Copy+paste link entry korang kat ruangan komen dibawah. (chatbox/shoutbox tak diterima)
5. FOLLOW blog awesome cik misi ? DIGALAKKAN.
6. HARUS follow blog cik Zalikha and cik Bella
7. Tag 3-5 kawan korang and pastikan diorang tahu. (ramai-ramai lagi bagus !)
8. Simple kan :) ? Good luck !

cuba baca ini cik misi nadia :)



1. cik misi comel, saya sudah buat tajuk entry itu. tak percaya? sila tengok tajuk entry saya hehehe *gelak senyum*
2. saya pon dah tempek banner teddy bear comel tu dekat entry ni
3. sekarang saya nak bagi komen. kawan-kawan ingat ya, 2 komen tau. jangan lebih *nanti pening cik misi ni nak baca komen banyak-banyak* 
komen 1 : menjadi seorang nurse tak mudah sebab anda perlu bersabar melayan kerenah pesakit yang berbagai-bagai
komen 2 : mak saya pernah suruh saya jadi nurse dulu sebab dia kata jadi nurse ni senang nak dapat kerja kat mana-mana, hmm betul ke? saya pon tak tahu *cik misi nadia tolong jawab*
4. saya dah siap hantar link entry ni kat komen entry cik misi, cuba cari elok-elok ya
5. follow- meng-follow blog cik misi pon dah buat
6. blog cik zalikha dan cik bella pon dah siap follow, kalau tak ada, suruh mereka check cepat-cepat
7. saya nak tag ramai-ramai *bolehkan? *
8. memang simple pon cik misi ^_^

mari kita support cik misi nadia sebab katanya baru 3 bulan blogging
cik misi, saya pon sama newbie jugak *baru sebulan* heheh




Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

4 comments:

amercorner.blogspot.com said...

OHHH TIDAKK SAYA KENA TAG

kena join ni :D thanks

aisyah humaira' said...

insyaALLAH bakal join ! :D

cik MISI Nadia :) said...

memang senang dpt keje syg..cik misi lepasan mtrik kene pakse msuk nurse taw ! papepon, tnx yep join :)

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik