Friday, 27 April 2012

MUET + FINAL = TAK ADA AIR

Assalamualaikum
Peace upon to you :)




"What goes up must comes down"


RESULT MUET tak seperti yang diharapkan.
Bak kata kawan-kawan, "Allah knows the best for you"   "Insya allah ada peluang lain untuk iqa"



















inilah kata-kata semangat yang banyak membantu aku. Kembali berasa tenang =') =')










SETIAP YANG BERLAKU PASTI ADA HIKMAH-NYA 



;)





Ya, setiap yang berlaku ada hikmah-Nya. Tuhan dah merancang segala-gala untuk kita. Dan pagi ni, bersyukur sangat aku rasa Ya Allah. Sebab apa yang aku impi kan selama ini mendatangkan hasil. Aku nak tanyalah kan siapa yang tak nak keputusan dia hebat macam orang lain, mesti semua orang nak kan. Macam tu lah jugak aku. Dah la before-before ni result aku hancusss +___+
Tapi selepas aku bergelut dengan macam-macam masalah, masalah kawan, masalah tak habis cover lagi semua subjek, masalah berat badan yang bertambah *opps tambahan je*
Serious aku cakap masa study week dan beberapa minggu before tu, aku depress gila-gila. Semuanya sebab perkara yang aku tak nak jadi, tapi dah terjadi. Sedih sangat-sangat, sampai aku rasa nak hantuk kepala kat dinding. Tapi aku kuat. Aku jadi kuat sebab ada kawan-kawan dengan aku. Diorang selalu nasihat aku, ajak aku study dan bantu aku hilangkan semua masalah aku *TERHARU* ='))))







Jadi setelah semester kedua berlalu, maka inilah hasilnya :










Aku bersyukur dan sangat tak sangka sangat sebab subjek KILLER - LAW 3 aku tak failed weh, dapat A- lagi tu. Ya Allah, beryukur sangat-sangat. Terima kasih jugak dekat kawan-kawan :)))









Tapi tapi tapi tapi yang tak bestnya hari ini, TAK ADA AIR ! ! ! Tak suka weh aku cakap. Tapi bukan tak ada air langsung, ada tu memang ada, cuma air dia kecik je. Hadoi, sabar je lah kan. Takpe-takpe, ALL IS WELL. Kita cuba ambil positif, mungkin sebab ada masalh kot, itu yang tak ada air *cuba sedapkan hati*




WALAU APAPUN, AKU SANGAT BERSYUKUR
TERIMA KASIH ALLAH
TERIMA KASIH MAK ABAH FAMILY
TERIMA KASIH LECTURERS
TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN
TERIMA KASIH DIRI SENDIRI



;)))


p/s: terasa macam nak manjakan diri dengan beli baju baru ^_^




Terima kasih kerana sudi membaca ^_^

4 comments:

ejulz said...

tahniah.. teruskan usaha.. chaiyokk.. gud luck.. :)

amercorner.blogspot.com said...

laaaa ok lah tu . :( amer dpt C+ je untuk bel :( dekan x sentuh pun :D

ATIQAH said...

ejulz: thank u so much :)

ATIQAH said...

amer: alhamdulillah :) cuma muet make me frust a bit laa =') amer ambil course apa?

The Type Writer

The Untold Stories

Koleksi Tabung - Jom Klik

Koleksi Tabung - Jom Klik